Laat je vleeswaren en vleesspecialiteiten aan huis bezorgen door Hofman

Corona de baas; Slagerij Hofman bezorgt aan huis

Restaurants zijn dicht, supermarkten kunnen ook gevaarlijk zijn voor met name ouderen, maar dat hoeft niet te betekenen dat je zonder geen eten in huis kunt halen. Slagerij Hofman bezorgt namelijk ook gratis aan huis bij bestellingen boven de 25 euro!

Corona heeft ons in de greep, maar samen kunnen we als gemeenschap ook creatieve oplossingen aan tafel brengen. Gezellig winkelen is er simpelweg even niet bij. We kunnen nog wel de deur uit, maar zijn ook op onze hoede. Bij Slagerij Hofman begrijpen we dat, maar we vinden het ook belangrijk dat je goed eet!

Was je het al gewend om je barbecue of hapjesschalen in onze webwinkel te bestellen. Nu kun je ook je reguliere vleeswaren bij ons bestellen. Die staan niet allemaal bij ons in de webwinkel, maar je mag ons gewoon even bellen op 0597-431610. Wij bezorgen bij bestellingen vanaf 25 euro je vleeswaren en vleesspecialiteiten, metworst, brunswijcker, rookworst, karbonades, rollades, filetlappen, sucadelappen, schnitzels enzovoort enzovoort bij jouw aan huis.

We hebben ook dagverse maaltijdschotels. Vraag er gerust naar. Gezonde kant en klare maaltijden door uw slager bereid. Bel ons op 0597-431610. We staan voor u klaar. Ook nu!

Deze aanbieding geldt voor Winschoten en omstreken. Bezorgen in Hoogezand of Groningen, vraag dan naar de mogelijkheden.

Van gourmet tot kerstrollade en van hapjespan naar hapjesschaal, smullen zullen we allemaal!

December op volle toeren; tijd voor het goede op tafel; regel het nu!

Deze week twee kerstborrels, een verjaardag en een jaarafsluiting op de club. Volgende week ziet er niet gaan we echt de feestdagen in. Je zou bijna vergeten dat je zelf ook iets op tafel moet zetten die ene dag, of had je nu twee keer het huis vol?

Hoe dan ook geen nood, want Slagerij Hofman zorgt er voor dat je niet in de keuken hoeft staan te zwoegen en toch voor een goede prijs iets prachtigs en verrukkelijks op tafel kunt zetten.

Gourmetten

Gourmetten blijft traditie nummero 1 met de kerst. En geef toe; wat is er nu niet fijn aan een avond genieten van goed gezelschap en de lekkerste vleesjes. Niet ineens zat eten, maar enkele uren tafelen. Bestel je onze goumet compleet dan regelen we ook nog eens alle sauzen, salades en stokbrood. Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is de kerstboom!

Traditionele kerstrolades

De kerstrollade is zeker wel nummer 2. Hieronder zie je de verschillende kerstrollades die we bieden. Je kunt ons even bellen of bestel ze bij ons in de winkel.

* varkensrollade
* half-om-halfrollade
* runderollade
* spekrollade
* gevulde filet

Hapjespan vanaf €35,- voor ongeveer 4 personen. De borg van de pan is €25,-

Daarnaast hebben we natuurlijk ook alles dat je van ons gewend bent zoals Onze overheerlijke hapjesschalen!

Wil je er wel snel bij zijn? Op eerste en tweede kerstdag zijn we gesloten. Graag tot snel bij Slagerij Hofman voor een verrukkelijke kerst zonder stress in de keuken!

 

LAATSTE BBQ KANS; Nog oinmoal dik doun in toene!

Steek dat ding in de hens en grillen voor het vaderland

Komend wekend kan het nog, dan kan die deksel er nog een keertje af in Groningen, Winschoten, Hoogezand en omstreken; waarschijnlijk de laatste keer dit jaar dus maak er gebruik van nu het nog kan en besteld je barbecueschotel. Aankomend weekend wordt het nog dik boven de 20 graden met een weercijfer van 9 op zaterdag en een dikke 8 op zondag.

 

Daarna is het afgelopen met de rokjes en de openlucht serenades en kunnen we ons opmaken voor weken van regen en misere. Grijp dus nu je kans en steek dat tuinfornuis in de hens. Nait aal van dat zuunige, maar nog een keertje flink genieten van de bbq met vrienden en familie in stad en ommelaand. Nog een keertje je buren boos maken omdat het meer lijkt of je paling aan het roken bent dan barbecuen.

Barbecue in nature being done by friends

Nog een keertje die spareribs op je eigen rooster en grillen voor het vaderland! Nog een keer die verbrande speklap aan de hond geven onder je tuinset. Nog een keertje proosten op elkaars gezondheid in de openlucht. Nog een keertje ‘dik doun in toene’. Pak lekker uit en had je alles al in je schuurtje opgeborgen; dan bestel je gewoon de barbecue compleet. We doen zelfs de afwas voor je. Je Barbecuepakket bestellen en afhalen kan in Winschoten, Hoogezand en Groningen. maar in overleg kunnen we ook alles bezorgen.

– Klik hier en Bestel nu je BBQ! –

Code Geel: Uitstekend Barbecue weer op komst!

Zomeren en smullen in de tuin

We geven graag een weeralarm af voor de komende week om jullie te waarschuwen voor het feit dat het uitstekend barbecueweer wordt. Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag verwachten we droge dagen met minimale bewolking en een meer dan aangename 23 tot 26 graden. Je loopt daarbij het gevaar overrompeld te worden door hevige vreetbuien waarbij het water je in de mond loopt. We adviseren tijdig de nodige barbecueschotels en hapjesschalen in te slaan. Houd gedurende het weekend ramen en deuren gesloten en zorg ervoor dat u uw tuin en terras niet hoeft te verlaten.

 

Bestel in onze webwinkel de lekkerste barbequeschotels en hapjesschalen. Alleen het allerbeste vlees of compleet verzorgd met salades, de barbecue en de schoonmaak. We hebben pakketten voor de vegetariër en de kinderen worden ook niet vergeten. Lekker dik doen in toen. Welke kies jij?

Bist nou heulemoal besodemieterd?!

Je gaat toch niet koken met deze hitte?! Meestal komen we helemaal niet aan zoveel tropische dagen in een jaar of reis je er voor naar de costa. En als het je dan een vliegticket scheelt, moet je er ook maar egbruik van maken. Niet te moeilijk, ook doordeweeks gewoon want deze dagen zijn zeldzaam en daar moet van genoten worden. Bakken bij de Blauwe Stad, Meerwijck of in het stadspark. Gewoon lekker achter in de tuin met je voeten in je eigen zwembadje kan ook heerlijk zijn; maar dan moet er natuurlijk nog wel gegeten worden. Geen nood; gewoon de bbq bestellen bij Slagerij Hofman.

 

En of je nu je eigen barbecue tevoorschijn haalt of gewoon alles compleet door ons laat verzorgen; wij hebben zeker weten in huis om jouw zomerdag compleet te maken. Bezorgen kan, met bbq en gasfles, inclusief drinken, salades of hapjesschalen; alles kan. Neem even ene kijkje bij onze heerlijke barbecue pakketten, kies je pakket en stel je ideale barbecueavondje samen. Combineren mag. Het hoeft helemaal niet duur te zijn bij ons, maar het is wel gegarandeerd lekker en je kunt lekker in de tuin blijven zitten. En oh ja, als je je bbq komt afhalen neem je meteen even een heerlijke Groninger metworst mee voor ’s avonds bij de vuurkorf.

Geniet ervan mensen!

JAAA, BBQ weer betekent weer aan de BBQ

Voordelig barbecue pakket bestellen bij Hofman

Het weekend staat voor de deur, de zomer klopt aan. Het lijkt erop dat we zaterdag nog een buitje moeten verdragen, maar zondag, maandag en dinsdag is het droog met temperaturen boven de 20 graden. Dat betekent lekker buiten tafelen en hoe kan dat nu beter dan met een heerlijk een voordelig bbq pakket van Slagerij Hofman;

Velen staan er niet bij stil, maar wat ook belangrijk voor een geslaagde BBQ is de wind. Is de windkracht echt boven de 5 dan heb je toch te maken met een behoorlijke woei, maar helemaal windstil is ook broeien tot en met. Windkracht 3 vanuit het Zuid/Westen is wat je graag wilt. Vanuit het Oosten krijg je vaak koude lucht aangevoerd. Nu wordt het echt lekker buiten zitten.

Met alles er op en eraan of juist helemaal niet. De keus is aan jou

We hebben sinds kort een aantal nieuwe barbecue pakketten. We hebben een vegetarisch pakketten, een barbecue pakket kip/rund dus zonder varkensvlees en verder variërende bbq pakketten wisselende samenstellingen zodat er voor iedereen wat wils is. Goedkope barbecue pakketten met of zonder salades, drinken en statafels en ook bezorgen is mogelijk. Met alles er op en eraan of juist helemaal niet. De keus is aan jou. Kom langs in Groningen Lewenborg, Winschoten of Hoogezand of bestel gemakkelijk online en haal het af op en van deze locaties.

Je stelt je BBQ pakket eenvoudig samen in onze webwinkel.

We willen graag nog even vermelden dat wij als slagerij werken met enkel kwalitatieve producten. Verantwoord vlees met een authentieke smaak. Bovendien wordt alles vers bereid. Bestel er gerust een hapjesschaal bij voor die avond waarin je ook savonds nog lekker door wilt knabbelen. De prijzen zijn beslist voordelig voor wat je bieden. Bestel vandaag nog online en haal het morgen op. Plakje worst?

Gezellige barbecue avonden

Het barbecueseizoen is een ideale tijd om te genieten met elkaar, maar om het nog gezelliger en lekkerder te maken hebben wij vier tips voor jou op een rij gezet om het vleesfestijn nog beter te laten slagen. Iedereen heeft altijd zijn of haar eigen wensen bij de barbecue, en als we met iedereen een beetje rekening houden wordt het zeker een geslaagde en lekkere barbecue.

Tip.1 Goed vlees
Bij barbecueën hoort gewoon kwalitatief goed en verantwoord vlees. Bij Slagerij Hofman bieden wij dat. Een goed stuk vlees staat écht op nummer een als het om een geslaagde barbecue gaat. Barbecuevlees en andere vleeswaren zijn bij de gebroeders Hofman makkelijk online te bestellen op we website.


Tip.2 Denk om de kinders

Naast dat de volwassenen hun eigen vlees hebben is het voor de kinderen ook leuk dat ze speciaal vlees voor hunzelf hebben. Natuurlijk mogen de kinderen ook van het ander vlees smikkelen, maar toch voelen ze zich een beetje speciaal als er echt om de kinderen gedacht wordt. Bij Slagerij Hofman denken wij om de ‘Lutje Kinder’ en hebben een eigen kindervleespakket daarvoor samengesteld. De kinderen mogen toch óók wel een keer verwent worden?

 

Tip.3 Fris en Fruitig
Het vele vlees is natuurlijk ook lekker, maar er is zeker meer! Op een heerlijke lange zwoele zomeravond komen wij wel van betere huizen om de barbecue hélemaal compleet te maken. Een frisse fruitsalade bijvoorbeeld, ideaal voor bij de barbecue.
Máár wij blijven niet alleen bij de fruit, Slagerij Hofman biedt ook verschillende verse salades aan. Wij hebben verschillende soorten salades voor jou! Voor welke ga jij?

Tip.4 Dé Chef-kok
Iemand die het vlees een beetje goed om kan draaien is niet direct de BBQ-master van de avond. Het vlees moet goed gaar zijn maar in tegenstelling tot nog niet klaar ook niet aangebrand. Ben jij diegene die verstand heeft van het creëren van het perfect stukje barbecuevlees, dan krijg jij de tang in de handen. Vergeet alleen niet zelf ook te smikkelen van het vlees!

Jarige Job

Een keer per jaar mag je de slingers zelf ophangen en wordt je verwent met allerlei cadeautjes van de familie en van je vrienden. Verwennerij op een verjaardag hoort er gewoon bij, en dat vinden wij van Slagerij Hofman ook!

 

Stel je gasten niet teleur
Het huis is vol, de glazen zijn goed gevuld en dan komen de hapjes, een hapjesschaal van Slagerij Hofman! Rijkelijk gevuld met allerlei verschillende vleeswaren en andere lekkernijen zoals gevulde eieren en kaas. Waarom zou je nog in de keuken gaan staan alles te snijden en voor te bereiden als het ook anders en lekkerder kan. De gasten stellen jou niet teleur en Slagerij Hofman ook niet!

 

Genieten!
Houdt jij die ene oom wel in de gaten, voordat hij alle stukjes droge worst voor jouw neus oppeuzelt voordat jij misgrijp. Wij hebben verschillende hapjesschalen voor de verjaardag in onze webshop staan, deze zijn gemakkelijk online te bestellen. Maar niet alleen voor een verjaardag hebben wij hapjesschalen, ook voor een bedrijfsborrel, de feestdagen of gewoon voor bij de borrel romantisch op de bank met z’n tweetjes.

Maar wij gaan door
Wil je het feest écht helemaal compleet maken voor je gasten en voor jezelf? Dan bieden wij ook een uitgelezen mogelijkheid om de maaltijd ook voor je te regelen. Slagerij Hofman kan het lekkerste vlees bieden voor op de barbecue met allerlei lekkernijen er om heen. Een heerlijke frisse fruitsalade of verschillende soorten salades. Dit alles is ook makkelijk online te bestellen. Ook hebben wij een mogelijkheid om de vlees en of hapjesschalen thuis te bezorgen, vraag hiervoor naar de voorwaarden.

‘April doet wat hij wil’ Jij toch ook met Pasen

De paasdagen staan voor de deur

Terwijl de kinderen de paaseitjes aan het zoeken zijn ben jij nog hardop aan het nadenken. Wat voor diner gaat het dit jaar worden met het paasfeest? Gezellig samen eten waarbij iedereen geniet, daar gaat toch iedereen voor! 

Gourmetten

Slagerij Hofman biedt jullie komende paasdagen een ideale oplossing om heerlijk te kunnen genieten van het paasmaal. Tegenwoordig wordt er niet alleen gegourmet met Kerst maar ook tijdens allerlei andere (feest)gelegenheden, zoals Pasen. Met gourmetten heeft iedereen wat lekkers op de bakplaat liggen waarvan gesmikkeld kan worden.  Deze gourmetschalen zijn gemakkelijk online op onze website te bestellen.

 

Maar wacht!

De weersvooruitzichten voor de komende paasdagen zien er stralend uit. Wanneer jij graag doet waar je zin in hebt dan steek je toch gewoon de barbecue aan? Zo kun je genieten van die heerlijke ribeye, shaslick, biefstuk, een procureurlapje, barbecueworst, vegaburger en nog zoveel meer! April doet wat hij wil wordt er altijd gezegd. Jij toch ook?!

Barbecueën hoef je écht niet alleen meer te doen bij lange warme zomeravonden. Onder een overkapping of op een veranda kan dit ook prima indien het weer er nog nét niet volstaat. Maar als het wel stralend weer is dan is het echte barbecuegevoel toch wel echt buiten. En daar ziet het er wel naar uit deze paasdagen!

De temperaturen zijn uitstekend en de barbecueschotels van Hofman zijn gemakkelijk online te bestellen op onze website. Houd je de kinderen wel in de gaten? Als ze teveel van de chocolade eitjes snoepen hebben ze straks misschien geen zin meer in hun hamburger van het barbecue pakket klids.

 

Geen keuzestress met Slagerij Hofman

Wat gaan jullie eten komend Pasen? Laat je jouw barbecue skills zien of ga je met z’n allen gezellig rond de gourmetplaat zitten. Bij Slagerij Hofman hebben wij de unieke ‘mooi weer garantie’ met onze barbecuepakketten. De barbecueschotels kunnen diezelfde dag voor 09:00 geannuleerd worden indien je denkt dat het die avond niet het ideale barbecueweer is.  In plaats van ‘Dik doun in toene’ kun je dan heerlijk gaan genieten van het gourmetvlees.

 

Tot snel bij Slagerij Hofman

Geschilderd? Gevulde eitjes! – Hapjesschalen met Pasen

Heerlijke hapjesschalen van Hofman met Pasen

Naast het paasontbijt, de lunch en het diner mag de borrel natuurlijk niet ontbreken. Wat is nu een borrel zonder lekkere hapjes. Een heerlijk stukje droge worst, een blokje oude kaas of een gevuld eitje. Heerlijke hapjesschalen met Pasen en als je het werk er zelf niet van hebt, smaakt het toch net allemaal wat lekkerder. 

Maak de borrel compleet

Bij een lekker biertje en een wijntje horen lekkere borrelhapjes, maar om een hele hapjesschaal zelf samen te stellen; dat kost nog wel wat tijd. Vaak heb je bijvoorbeeld te veel kaas gekocht en de gevulde eitjes zijn toch weer mislukt. Zonde!

Met Slagerij Hofman gaat dit je zeker niet gebeuren. Bij dé slager zijn de lekkerste hapjesschalen van de provincie Groningen te verkrijgen en waar jij bovendien het werk niet van hebt. Deze hapjesschalen zijn ook gemakkelijk online te bestellen op onze website en kunnen opgehaald worden op onze locaties in Groningen, Winschoten en Hoogezand. Heerlijkheid met pasen is zo altijd dichtbij.

Keuzestress

Bij Hofman is er keuze uit drie verschillende soorten hapjesschalen. De ‘gewoon lekker’, is een typisch Groninger hapjesschaal; gewoon lekker door zijn eenvoud, maar niet minder van smaak. De ‘kip en rund’ biedt de lekkerste kip en rundvlees hapjes waarbij jullie de vingers af zullen likken. Tenslotte hebben we de ‘lekker luxe’ hapjesschaal. Laat je extra verwennen door deze luxe hapjesschaal vol met de welbekende worsten van Hofman en natuurlijk lekkere eitjes; niet geschilderd, wel gevuld. Slagerij Hofman biedt de ideale oplossing voor een vrolijk Pasen want lekker smullen van de hoogste kwaliteit hapjesschalen in stad en ommelaand; daar wordt toch iedereen blij van?!

 

Altijd vers!

Wil jij ook een goede indruk maken met onze hapjesschalen uit Winschoten, Hoogezand of Groningen? Of het nu Pasen of een verjaardag is, Slagerij Hofman heeft de lekkerste hapjes voor jullie. Wij werken altijd met de hoogste kwaliteit vleeswaren en zorgen ervoor dat de producten altijd vers zijn; daar kun je van op aan.

Loopt het water ook al bij jou in de mond? Bestel je hapjesschalen dan gemakkelijk hier online.