Collega Harma blaast 50 kaarsjes uit!

Hoera! Onze gewaardeerde collega Harma Doddema-Scholte is vandaag jarig en blaast 50 kaarsjes uit! 🎉🥳.  En om dat te vieren stond er vandaag de hele dag een Rad van Fortuin in onze winkel! Al onze klanten mochten draaien aan het rad en hadden kans op leuke prijzen! 🎁 De sfeer was enorm gezellig enze heeft een hoop klanten blij gemaakt en andersom.

We hopen dat Harma zich hierdoor nog jariger, maar bovenal gewaardeerd heeft gevoeld. We zijn erg blij met haar en hopen dat zij ook de volgende 50 jaar ons team zal versterken. 😉

 

Vaderdag cadeaupakket – worstenpakket met mes

Nog héél even en dan staat #VaderDag alweer voor de deur! Twijfel je nog over een cadeau? Bij Slagerij Hofman weten we daar wel raad mee!

Ambachtelijk bereid uit eigen worstmakerij! In dit cadeaupakket t.w.v €35 ontvang je:

• Originele Groninger metworst
• Tik aan worst – met Spaanse kruiden
• Cowboy worst – met knoflook
• Peper worst – originele Drentse worst
• Brunswijker
• Ambachtelijke leverworst

Aangevuld met:
• Flesje heerlijke witte Chardonnay
• Flesje stevige rode wijn van de Vranec druif
• Potje lekkere mosterd-dille dipsaus
• Professioneel vlijmscherp worstmes

Heerlijk toch?

Bestel m hier!

Worstenmakerij aan de Papierbaan geopend

Trots! Sinds vorige week is de worstenmakerij aan de Papierbaan 57 in Winschoten geopend.

Hier zal de productie van onze ambachtelijke droge worsten plaatsvinden. Daarnaast is er ook een speciale afdeling voor de productie van vleesproducten voor o.a BBQ’s en meer.

Je kunt óók op de nieuwe locatie terecht in onze winkel waar we diverse soorten vlees én droge worsten ruim op voorraad hebben!

Kom je binnenkort een kijkje nemen?

Artikel in Het Streekblad ➡️https://bit.ly/2MJ31DM

Laat je vleeswaren en vleesspecialiteiten aan huis bezorgen door Hofman

Corona de baas; Slagerij Hofman bezorgt aan huis

Restaurants zijn dicht, supermarkten kunnen ook gevaarlijk zijn voor met name ouderen, maar dat hoeft niet te betekenen dat je zonder geen eten in huis kunt halen. Slagerij Hofman bezorgt namelijk ook gratis aan huis bij bestellingen boven de 25 euro!

Corona heeft ons in de greep, maar samen kunnen we als gemeenschap ook creatieve oplossingen aan tafel brengen. Gezellig winkelen is er simpelweg even niet bij. We kunnen nog wel de deur uit, maar zijn ook op onze hoede. Bij Slagerij Hofman begrijpen we dat, maar we vinden het ook belangrijk dat je goed eet!

Was je het al gewend om je barbecue of hapjesschalen in onze webwinkel te bestellen. Nu kun je ook je reguliere vleeswaren bij ons bestellen. Die staan niet allemaal bij ons in de webwinkel, maar je mag ons gewoon even bellen op 0597-431610. Wij bezorgen bij bestellingen vanaf 25 euro je vleeswaren en vleesspecialiteiten, metworst, brunswijcker, rookworst, karbonades, rollades, filetlappen, sucadelappen, schnitzels enzovoort enzovoort bij jouw aan huis.

We hebben ook dagverse maaltijdschotels. Vraag er gerust naar. Gezonde kant en klare maaltijden door uw slager bereid. Bel ons op 0597-431610. We staan voor u klaar. Ook nu!

Deze aanbieding geldt voor Winschoten en omstreken. Bezorgen in Hoogezand of Groningen, vraag dan naar de mogelijkheden.

Van gourmet tot kerstrollade en van hapjespan naar hapjesschaal, smullen zullen we allemaal!

December op volle toeren; tijd voor het goede op tafel; regel het nu!

Deze week twee kerstborrels, een verjaardag en een jaarafsluiting op de club. Volgende week ziet er niet gaan we echt de feestdagen in. Je zou bijna vergeten dat je zelf ook iets op tafel moet zetten die ene dag, of had je nu twee keer het huis vol?

Hoe dan ook geen nood, want Slagerij Hofman zorgt er voor dat je niet in de keuken hoeft staan te zwoegen en toch voor een goede prijs iets prachtigs en verrukkelijks op tafel kunt zetten.

Gourmetten

Gourmetten blijft traditie nummero 1 met de kerst. En geef toe; wat is er nu niet fijn aan een avond genieten van goed gezelschap en de lekkerste vleesjes. Niet ineens zat eten, maar enkele uren tafelen. Bestel je onze goumet compleet dan regelen we ook nog eens alle sauzen, salades en stokbrood. Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is de kerstboom!

Traditionele kerstrolades

De kerstrollade is zeker wel nummer 2. Hieronder zie je de verschillende kerstrollades die we bieden. Je kunt ons even bellen of bestel ze bij ons in de winkel.

* varkensrollade
* half-om-halfrollade
* runderollade
* spekrollade
* gevulde filet

Hapjespan vanaf €35,- voor ongeveer 4 personen. De borg van de pan is €25,-

Daarnaast hebben we natuurlijk ook alles dat je van ons gewend bent zoals Onze overheerlijke hapjesschalen!

Wil je er wel snel bij zijn? Op eerste en tweede kerstdag zijn we gesloten. Graag tot snel bij Slagerij Hofman voor een verrukkelijke kerst zonder stress in de keuken!

 

LAATSTE BBQ KANS; Nog oinmoal dik doun in toene!

Steek dat ding in de hens en grillen voor het vaderland

Komend wekend kan het nog, dan kan die deksel er nog een keertje af in Groningen, Winschoten, Hoogezand en omstreken; waarschijnlijk de laatste keer dit jaar dus maak er gebruik van nu het nog kan en besteld je barbecueschotel. Aankomend weekend wordt het nog dik boven de 20 graden met een weercijfer van 9 op zaterdag en een dikke 8 op zondag.

 

Daarna is het afgelopen met de rokjes en de openlucht serenades en kunnen we ons opmaken voor weken van regen en misere. Grijp dus nu je kans en steek dat tuinfornuis in de hens. Nait aal van dat zuunige, maar nog een keertje flink genieten van de bbq met vrienden en familie in stad en ommelaand. Nog een keertje je buren boos maken omdat het meer lijkt of je paling aan het roken bent dan barbecuen.

Barbecue in nature being done by friends

Nog een keertje die spareribs op je eigen rooster en grillen voor het vaderland! Nog een keer die verbrande speklap aan de hond geven onder je tuinset. Nog een keertje proosten op elkaars gezondheid in de openlucht. Nog een keertje ‘dik doun in toene’. Pak lekker uit en had je alles al in je schuurtje opgeborgen; dan bestel je gewoon de barbecue compleet. We doen zelfs de afwas voor je. Je Barbecuepakket bestellen en afhalen kan in Winschoten, Hoogezand en Groningen. maar in overleg kunnen we ook alles bezorgen.

– Klik hier en Bestel nu je BBQ! –

Code Geel: Uitstekend Barbecue weer op komst!

Zomeren en smullen in de tuin

We geven graag een weeralarm af voor de komende week om jullie te waarschuwen voor het feit dat het uitstekend barbecueweer wordt. Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag verwachten we droge dagen met minimale bewolking en een meer dan aangename 23 tot 26 graden. Je loopt daarbij het gevaar overrompeld te worden door hevige vreetbuien waarbij het water je in de mond loopt. We adviseren tijdig de nodige barbecueschotels en hapjesschalen in te slaan. Houd gedurende het weekend ramen en deuren gesloten en zorg ervoor dat u uw tuin en terras niet hoeft te verlaten.

 

Bestel in onze webwinkel de lekkerste barbequeschotels en hapjesschalen. Alleen het allerbeste vlees of compleet verzorgd met salades, de barbecue en de schoonmaak. We hebben pakketten voor de vegetariër en de kinderen worden ook niet vergeten. Lekker dik doen in toen. Welke kies jij?

Bist nou heulemoal besodemieterd?!

Je gaat toch niet koken met deze hitte?! Meestal komen we helemaal niet aan zoveel tropische dagen in een jaar of reis je er voor naar de costa. En als het je dan een vliegticket scheelt, moet je er ook maar egbruik van maken. Niet te moeilijk, ook doordeweeks gewoon want deze dagen zijn zeldzaam en daar moet van genoten worden. Bakken bij de Blauwe Stad, Meerwijck of in het stadspark. Gewoon lekker achter in de tuin met je voeten in je eigen zwembadje kan ook heerlijk zijn; maar dan moet er natuurlijk nog wel gegeten worden. Geen nood; gewoon de bbq bestellen bij Slagerij Hofman.

 

En of je nu je eigen barbecue tevoorschijn haalt of gewoon alles compleet door ons laat verzorgen; wij hebben zeker weten in huis om jouw zomerdag compleet te maken. Bezorgen kan, met bbq en gasfles, inclusief drinken, salades of hapjesschalen; alles kan. Neem even ene kijkje bij onze heerlijke barbecue pakketten, kies je pakket en stel je ideale barbecueavondje samen. Combineren mag. Het hoeft helemaal niet duur te zijn bij ons, maar het is wel gegarandeerd lekker en je kunt lekker in de tuin blijven zitten. En oh ja, als je je bbq komt afhalen neem je meteen even een heerlijke Groninger metworst mee voor ’s avonds bij de vuurkorf.

Geniet ervan mensen!

JAAA, BBQ weer betekent weer aan de BBQ

Voordelig barbecue pakket bestellen bij Hofman

Het weekend staat voor de deur, de zomer klopt aan. Het lijkt erop dat we zaterdag nog een buitje moeten verdragen, maar zondag, maandag en dinsdag is het droog met temperaturen boven de 20 graden. Dat betekent lekker buiten tafelen en hoe kan dat nu beter dan met een heerlijk een voordelig bbq pakket van Slagerij Hofman;

Velen staan er niet bij stil, maar wat ook belangrijk voor een geslaagde BBQ is de wind. Is de windkracht echt boven de 5 dan heb je toch te maken met een behoorlijke woei, maar helemaal windstil is ook broeien tot en met. Windkracht 3 vanuit het Zuid/Westen is wat je graag wilt. Vanuit het Oosten krijg je vaak koude lucht aangevoerd. Nu wordt het echt lekker buiten zitten.

Met alles er op en eraan of juist helemaal niet. De keus is aan jou

We hebben sinds kort een aantal nieuwe barbecue pakketten. We hebben een vegetarisch pakketten, een barbecue pakket kip/rund dus zonder varkensvlees en verder variërende bbq pakketten wisselende samenstellingen zodat er voor iedereen wat wils is. Goedkope barbecue pakketten met of zonder salades, drinken en statafels en ook bezorgen is mogelijk. Met alles er op en eraan of juist helemaal niet. De keus is aan jou. Kom langs in Groningen Lewenborg, Winschoten of Hoogezand of bestel gemakkelijk online en haal het af op en van deze locaties.

Je stelt je BBQ pakket eenvoudig samen in onze webwinkel.

We willen graag nog even vermelden dat wij als slagerij werken met enkel kwalitatieve producten. Verantwoord vlees met een authentieke smaak. Bovendien wordt alles vers bereid. Bestel er gerust een hapjesschaal bij voor die avond waarin je ook savonds nog lekker door wilt knabbelen. De prijzen zijn beslist voordelig voor wat je bieden. Bestel vandaag nog online en haal het morgen op. Plakje worst?