Corona Proof je kerst in huis halen door de 1,5 meter drive-in van Slagerij Hofman

Deze kerst wordt ons al zoveel afgenomen, dat wij dachten, laten we eens wat extra voor de mensen doen in Winschoten en omstreken. We kunnen misschien geen gezellige kerstmarkt houden, maar wat wel kan is een heuse drive-in in kerstsferen. Zo kun je volledig corona proof je bestelling in huis halen voor kerst. Gourmetten, fonduen en van hapjespan tot hapjesschaal en niet te vergeten de kalkoen. Een keertje niet door de drive van de Mac, maar gewoon door die van Slagerij Hofman!

uiterlijk bestellen op dinsdag 22 december voor 21:00 uur

Alle bestellingen moeten voor voor dinsdag 22 december om 21:00 uur gedaan zijn. Daarna kun je niet meer online bestellen voor de kerstdagen! Alle bestellingen kunnen dan worden afgehaald aan de worstmakerij op de papierbaan alwaar we een drive-in hebben ingericht. U wordt dan vriendelijk geholpen door onze medewerkers aan de hand van uw bestellijst of ordernummer en wordt begeleid in het betalen via een mobiel pin apparaat en het aanreiken van uw gourmetschotels, fonduepakketten, kalkoenen, hapjesschalen en meer.

Afhalen de 23e van 9 tot 18 uur en de 24e van 8 tot 17 uur

In de winkel in de Synagogepassage kun je dus niet terecht voor het afhalen van uw bestellingen. In de winkel kun je wel terecht voor nog een speciaal stukje vlees of andere specifieke zaken en ook aan de papierbaan kun je je auto aan de zijkant even parkeren als je nog niet had besteld en toch nog iets mee naar huis wil nemen. We kunnen dan geen schalen meer op maat maken voor specifiek zoveel personen, maar we zorgen wel dat er voldoende in de vitrine ligt om een smakelijke kerst te houden. We hopen zo de drukte voor iedereen te spreiden en toch een leuke ervaring te bieden. De openingstijden aan de papierbaan zijn: de 23e van 09:00 tot 18:00 en de 24e van 08:00 tot 17:00

De schalen en schotels kun je gewoon gemakkelijk online bestellen, maar voor de kalkoen moet je even bellen. Hiervoor geldt uiterlijk aanstaande dinsdag 15 december bestellen anders is de kalkoen gevlogen. Voor de schalen vragen wij 2 euro borg. Die krijgt u terug wanneer u deze komt terugbrengen na de kerstdagen en dat kan gewoon wel in de winkel.

Kalkoen bestellen uiterlijk dinsdag 15 december, anders is de kalkoen gevlogen