Bist nou heulemoal besodemieterd?!

Je gaat toch niet koken met deze hitte?! Meestal komen we helemaal niet aan zoveel tropische dagen in een jaar of reis je er voor naar de costa. En als het je dan een vliegticket scheelt, moet je er ook maar egbruik van maken. Niet te moeilijk, ook doordeweeks gewoon want deze dagen zijn zeldzaam en daar moet van genoten worden. Bakken bij de Blauwe Stad, Meerwijck of in het stadspark. Gewoon lekker achter in de tuin met je voeten in je eigen zwembadje kan ook heerlijk zijn; maar dan moet er natuurlijk nog wel gegeten worden. Geen nood; gewoon de bbq bestellen bij Slagerij Hofman.

 

En of je nu je eigen barbecue tevoorschijn haalt of gewoon alles compleet door ons laat verzorgen; wij hebben zeker weten in huis om jouw zomerdag compleet te maken. Bezorgen kan, met bbq en gasfles, inclusief drinken, salades of hapjesschalen; alles kan. Neem even ene kijkje bij onze heerlijke barbecue pakketten, kies je pakket en stel je ideale barbecueavondje samen. Combineren mag. Het hoeft helemaal niet duur te zijn bij ons, maar het is wel gegarandeerd lekker en je kunt lekker in de tuin blijven zitten. En oh ja, als je je bbq komt afhalen neem je meteen even een heerlijke Groninger metworst mee voor ’s avonds bij de vuurkorf.

Geniet ervan mensen!