JAAA, BBQ weer betekent weer aan de BBQ

Voordelig barbecue pakket bestellen bij Hofman

Het weekend staat voor de deur, de zomer klopt aan. Het lijkt erop dat we zaterdag nog een buitje moeten verdragen, maar zondag, maandag en dinsdag is het droog met temperaturen boven de 20 graden. Dat betekent lekker buiten tafelen en hoe kan dat nu beter dan met een heerlijk een voordelig bbq pakket van Slagerij Hofman;

Velen staan er niet bij stil, maar wat ook belangrijk voor een geslaagde BBQ is de wind. Is de windkracht echt boven de 5 dan heb je toch te maken met een behoorlijke woei, maar helemaal windstil is ook broeien tot en met. Windkracht 3 vanuit het Zuid/Westen is wat je graag wilt. Vanuit het Oosten krijg je vaak koude lucht aangevoerd. Nu wordt het echt lekker buiten zitten.

Met alles er op en eraan of juist helemaal niet. De keus is aan jou

We hebben sinds kort een aantal nieuwe barbecue pakketten. We hebben een vegetarisch pakketten, een barbecue pakket kip/rund dus zonder varkensvlees en verder variërende bbq pakketten wisselende samenstellingen zodat er voor iedereen wat wils is. Goedkope barbecue pakketten met of zonder salades, drinken en statafels en ook bezorgen is mogelijk. Met alles er op en eraan of juist helemaal niet. De keus is aan jou. Kom langs in Groningen Lewenborg, Winschoten of Hoogezand of bestel gemakkelijk online en haal het af op en van deze locaties.

Je stelt je BBQ pakket eenvoudig samen in onze webwinkel.

We willen graag nog even vermelden dat wij als slagerij werken met enkel kwalitatieve producten. Verantwoord vlees met een authentieke smaak. Bovendien wordt alles vers bereid. Bestel er gerust een hapjesschaal bij voor die avond waarin je ook savonds nog lekker door wilt knabbelen. De prijzen zijn beslist voordelig voor wat je bieden. Bestel vandaag nog online en haal het morgen op. Plakje worst?