Jarige Job

Een keer per jaar mag je de slingers zelf ophangen en wordt je verwent met allerlei cadeautjes van de familie en van je vrienden. Verwennerij op een verjaardag hoort er gewoon bij, en dat vinden wij van Slagerij Hofman ook!

 

Stel je gasten niet teleur
Het huis is vol, de glazen zijn goed gevuld en dan komen de hapjes, een hapjesschaal van Slagerij Hofman! Rijkelijk gevuld met allerlei verschillende vleeswaren en andere lekkernijen zoals gevulde eieren en kaas. Waarom zou je nog in de keuken gaan staan alles te snijden en voor te bereiden als het ook anders en lekkerder kan. De gasten stellen jou niet teleur en Slagerij Hofman ook niet!

 

Genieten!
Houdt jij die ene oom wel in de gaten, voordat hij alle stukjes droge worst voor jouw neus oppeuzelt voordat jij misgrijp. Wij hebben verschillende hapjesschalen voor de verjaardag in onze webshop staan, deze zijn gemakkelijk online te bestellen. Maar niet alleen voor een verjaardag hebben wij hapjesschalen, ook voor een bedrijfsborrel, de feestdagen of gewoon voor bij de borrel romantisch op de bank met z’n tweetjes.

Maar wij gaan door
Wil je het feest écht helemaal compleet maken voor je gasten en voor jezelf? Dan bieden wij ook een uitgelezen mogelijkheid om de maaltijd ook voor je te regelen. Slagerij Hofman kan het lekkerste vlees bieden voor op de barbecue met allerlei lekkernijen er om heen. Een heerlijke frisse fruitsalade of verschillende soorten salades. Dit alles is ook makkelijk online te bestellen. Ook hebben wij een mogelijkheid om de vlees en of hapjesschalen thuis te bezorgen, vraag hiervoor naar de voorwaarden.