Geschilderd? Gevulde eitjes! – Hapjesschalen met Pasen

Heerlijke hapjesschalen van Hofman met Pasen

Naast het paasontbijt, de lunch en het diner mag de borrel natuurlijk niet ontbreken. Wat is nu een borrel zonder lekkere hapjes. Een heerlijk stukje droge worst, een blokje oude kaas of een gevuld eitje. Heerlijke hapjesschalen met Pasen en als je het werk er zelf niet van hebt, smaakt het toch net allemaal wat lekkerder. 

Maak de borrel compleet

Bij een lekker biertje en een wijntje horen lekkere borrelhapjes, maar om een hele hapjesschaal zelf samen te stellen; dat kost nog wel wat tijd. Vaak heb je bijvoorbeeld te veel kaas gekocht en de gevulde eitjes zijn toch weer mislukt. Zonde!

Met Slagerij Hofman gaat dit je zeker niet gebeuren. Bij dé slager zijn de lekkerste hapjesschalen van de provincie Groningen te verkrijgen en waar jij bovendien het werk niet van hebt. Deze hapjesschalen zijn ook gemakkelijk online te bestellen op onze website en kunnen opgehaald worden op onze locaties in Groningen, Winschoten en Hoogezand. Heerlijkheid met pasen is zo altijd dichtbij.

Keuzestress

Bij Hofman is er keuze uit drie verschillende soorten hapjesschalen. De ‘gewoon lekker’, is een typisch Groninger hapjesschaal; gewoon lekker door zijn eenvoud, maar niet minder van smaak. De ‘kip en rund’ biedt de lekkerste kip en rundvlees hapjes waarbij jullie de vingers af zullen likken. Tenslotte hebben we de ‘lekker luxe’ hapjesschaal. Laat je extra verwennen door deze luxe hapjesschaal vol met de welbekende worsten van Hofman en natuurlijk lekkere eitjes; niet geschilderd, wel gevuld. Slagerij Hofman biedt de ideale oplossing voor een vrolijk Pasen want lekker smullen van de hoogste kwaliteit hapjesschalen in stad en ommelaand; daar wordt toch iedereen blij van?!

 

Altijd vers!

Wil jij ook een goede indruk maken met onze hapjesschalen uit Winschoten, Hoogezand of Groningen? Of het nu Pasen of een verjaardag is, Slagerij Hofman heeft de lekkerste hapjes voor jullie. Wij werken altijd met de hoogste kwaliteit vleeswaren en zorgen ervoor dat de producten altijd vers zijn; daar kun je van op aan.

Loopt het water ook al bij jou in de mond? Bestel je hapjesschalen dan gemakkelijk hier online.