Dé echte Rollades

Ambachtelijk vakmanschap, daar doet Slagerij Hofman nog aan, rollades met een handgeknoopt net er om heen. Dit zie je tegenwoordig niet meer zo vaak. De meeste rollades worden van een kant en klaar netje voorzien, maar bij Slagerij Hofman knopen we ze ook nog! Het beste vlees verdiend de beste zorg.

 

Een rollade

Wat een rollade nou precies is kunnen wij haarfijn aan jou uitleggen. Een rollade is een vleesgerecht waarbij verschillende soorten gekruid vlees in elkaar wordt gedraaid en samen wordt gebonden. Dit kan met een netje, zoals je dat tegenwoordig meestal ziet. Maar rollades met de hand knopen doen Andre en René ook nog. Wij genieten van dit vakmanschap en zullen dat ook blijven doen. Wij hebben het geleerd van onze vader en het getuigt van liefde voor het vak, respect voor de kwaliteit en dus voor de eindconsument.

Specialiteit

De handgeknoopte rollades van Slagerij Hofman zijn een échte specialiteit van jouw slager. Naast dat ze de rollades al met de hand knopen zijn er ook nog verschillende soorten. Bij de gebroeders Hofman heb je de keuze uit een varkensrollade, runderrollade, ook de half om half rollade of de ham rollade en zelfs een kiprollade maken we met ambacht.

Maar ook…

Naast de rollades hebben wij nog veel meer lekkere dingen te koop voor de vleeseters. Voor het dagelijks stukje vlees tot hele maaltijden. Vergeet hierbij de hapjesschalen en de barbecuepakketten niet. Check onze website om al het lekkers te zien en bestel makkelijk online.