De lekkerste hapjesschalen bestel je ook in 2019 bij Slagerij Hofman

Hapjesschalen van Hofman, gewoon het lekkerst

Óók dit jaar stellen we jullie, na een turbulent einde van 2018 gezien de brand in de worstmakerij, zeker niet teleur. Een nieuwjaarsborrel is zeker niet compleet zonder een heerlijke hapjesschaal, maar ook iedere verjaardag, bijeenkomst, vergadering of zelfs een gewone bankhangavondje in de provincie Groningen wordt speciaal met een goede en lekkere of zelfs luxe hapjesschaal. Geen zorgen, aan Slagerij Hofman kun je dat ook in 2019 met een gerust hart overlaten want de lekkerste hapjesschalen bestel je ook in 2019 bij www.slagerijhofman.nl. Afhalen kan bij onze locaties in Winschoten, Hoogezand en Groningen en in overleg kunnen we ook bezorgen.

2019 Wordt nog nét een beetje lekkerder dan het vorig jaar

luxe hapjesschaal

Gezelligheid is troef, altijd, maar om voor zo een grote groep personen nu alles zelf te gaan maken… Ben jij nog van plan om op het werk, voor je familie, vrienden of voor welk gezelschap dan ook een borrel te organiseren? Maar wil je geen gedoe in de keuken? Dan bieden wij jou een kant en klare oplossing en met het lekkerste resultaat. Ook voor bedrijfsborrels kunnen wij je uit laten blinken in gastheerschap; met een luxe hapjesschaal kun je een compliment haast verzekeren.

Brand

We willen iedereen nogmaals bedanken voor de steun en lieve berichten in de maand na de brand. We zijn druk bezig met de afwikkeling en de wederopbouw, maar hebben ondertussen de productie wel zeker gesteld op een andere locatie. Wij staan dan ook in het nieuwe jaar weer te popelen om de lekkerste dingen klaar te maken. Begin het jaar goed en lekker, bestel een hapjesschaal van Hofman; snel en gemakkelijk op www.slagerijhofman.nl.

Van alle markten thuis

Buiten de hapjes om moet er natuurlijk ook gewoon gegeten worden. 2019 Wordt nog nét een beetje lekkerder dan het vorig jaar, maar de kwaliteit blijft zéker hetzelfde. Van het pondje gehakt en de droge worsten van eigen worstenmakerij tot aan de hapjesschalen en barbecue pakketten. Ook is alles, zoals jullie inmiddels gewend zijn, online te bestellen op onze website. Ook kun je ons weer tegenkomen op heel veel markten in 2019.

De keuze is reuze

We hebben verschillende hapjesschalen, je hebt de keuze uit ‘Gewoon Lekker’, ‘Kip en Rund’ en ‘Lekker Luxe’. Het moeilijkste is dan ook welke hapjesschaal je zult gaan kiezen. Je kunt per hapjesschaal kiezen uit drie formaten afhankelijk van het aantal personen, Tip: combineren mag.

Krijg jij al lekkere trek? Of ben je van plan iets te bestellen, Klik HIER om direct je  hapjesschalen te bestellen.