Slagerij Hofman stelt klanten, na massaal blijk van medeleven, niet teleur

Slagerij Hofman gewoon op alle kerstmarkten te vinden

Vorige week brandde, ondanks de grootschalige inzet van de brandweer, het pand voor de ambachtelijke productie van onze Groninger droge worsten volledig af. De tegenslag is groot, maar ook niet de eerste in het lange bestaan van ons familiebedrijf. We blijven doen waar we van houden en laten ons dan ook niet uit het veld slaan. Zoals reeds op Facebook aangekondigd is het voor ons “kop d’r veur en deur goan”. De vele medelevende reacties van collega ondernemers en klanten zijn hartverwarmend. Bedankt daarvoor!

Klanten Slagerij Hofman niet gedupeerd door brand

Het zijn voor ons belangrijke maanden met de feestdagen in het vooruitzicht, zowel op de markten als in de slagerij. Het is logisch dat men nu misschien denkt dat de droge worsten niet of minder beschikbaar zullen zijn, maar het tegendeel is waar! We zullen ook de komende periode gewoon op de markten blijven staan en onze klanten in de slagerij bedienen. Morgen namelijk, starten we met de productie op een locatie in Scheemda, waar een volledige productielijn is neergezet om door te gaan met produceren en dezelfde kwaliteit worsten te kunnen leveren als die u van ons gewend bent. Onze klanten zullen hiermee niet gedupeerd zijn door de brand en dat is wel het minste wat we kunnen doen naar aanleiding van jullie steun. De Groninger worst van Hofman is dus gewoon verkrijgbaar tijdens de feestdagen!

 

Je vindt onze droge worsten in onze winkels, op www.ofjeworstlust.eu of op de markten zoals bekend gesteld op deze pagina. Dat zijn alleen in de eerste 10 dagen van december al 22 markten! Kortom; we gaan er weer voor!

Ook onze leverworst en alle andere worsten zullen verkrijgbaar zijn zoals u gewend van ons bent. Komt u ook langs om een stukje te proeven? Graag tot ziens!