We zijn malle Pietje niet; maar we spelen wel graag voor Sinterklaas!

Je heerlijk avondje plan je met hapjesschalen van Hofman

Bij Slagerij Hofman zijn we malle Pietje niet, maar we spelen wel graag voor Sinterklaas. Iedere betalende klant in de winkel in Winschoten en in Groningen mag meedoen aan ons Sinterklaasbingo. Je mag een balletje grabbelen en controleert het nummer. Komt dat overeen met de vele prijzen die wij hebben geselecteerd dan win je prijs. De prijzen variëren en rouleren van een metworst tot een verzamel-waardige ofjeworstlust-bieropener en meer. Een leuke geste met interactieve waarde voor onze klanten.

Het heerlijk avondje is, nu de goedheiligman in ons land is aangekomen, niet ver meer weg. Vier je Sinterklaasavond met familie, vrienden of op het werk? Denk dan ook aan de versnaperingen buiten de pepernoten om. Slagerij Hofman heeft een keur aan salades en verrukkelijke hapjesschalen om die zoete inval te compenseren en uw avond verder op smaak en sfeer te brengen. Je kunt kiezen uit onze hapjesschaal gewoon lekker, of lekker luxe. Daarnaast hebben we nog een heerlijke kip en rund hapjesschaal.  Het beste en meest lekkere van stad en ommelaand op één schaal!

Met dergelijke lekkere hapjesschalen, beslist niet duur, maar wel prachtig opgemaakt, beleef jij pas echt een heerlijk avondje met vrienden en familie. Onze hapjesschalen zijn er in drie varianten afgestemd op het aantal personen, maar je mag natuurlijk ook gewoon schalen met elkaar combineren. Geen enkel probleem. Wil je jouw avond helemaal culinair verzorgd hebben met bijvoorbeeld een buffet of een gourmet? Ook dat kan. Check onze webwinkel om je te oriënteren of bel ons voor een advies. Wij verzorgen graag sinterklaasavond met familie, vrienden en natuurlijk de kinderen. Het enige dat je zelf hoeft meebrengen is de wortel voor het paard van  Sinterklaas. En oh ja, als je in de winkel langskomt mag je natuurlijk ook nog even meedoen met onze bingo!