Lekker droog met de lekkerste droge worsten; Slagerij Hofman op 50PLUSbeurs én Jaarbeurs Roden!

Slagerij Hofman brengt Groninger droge worst ver buiten de provincie grenzen

Slagerij Hofman staat dit jaar ook de 50PLUS beurs in Utrecht. De 50PlusBeurs is al 26 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Een van die stands laat je dus kennismaken met onze heerlijke droge worsten en leverworst. Voor de doorsnee Groninger, Drent of Fries is het wellicht moeilijk voor te stellen, maar niet overal in Nederland is de droge worst of metworst zo bekend.

We weten het, deze mensen doen vooral zichzelf ernstig tekort, maar daarom zijn wij er. Nog nooit eerder lieten we mensen zover buiten de provincie genieten van onze Groninger lekkernijen. De 50Plusbeurs is vandaag en morgen nog te bezoeken.  Van autoplein tot fietsplein, van modeshows tot vakantieplein en van een fietste tot een beaty scan, de 50PLUS beurs is een enorm veelzijdig en groot evenement in de jaarbeurs van Utrecht waar je auteurs, deskundigen, artiesten en personaliteit kunt ontmoeten en kunt genieten van festival-acts, muziek, theater, show en dus ook diverse lekkernijen. lekker proeven en genieten!

Meer informatie over deze beurs vind je op: https://www.50plusbeurs.nl

 

Wie liever niet zover weg wil, kan ook in ons eigenste noorden genieten van de droge metworsten van Slagerij Hofman op een Expo. Zo staan we vanaf vandaag tot en met 25 september ook op de Noorder Expo op de jaarbeurs Roden. Hier vind je trends en ontwikkelingen op het gebeid van fashion, beauty, gezondheid, wonen, vrije tijd, duurzaamheid en nog veel meer waaronder dus de Groninger droge worst en onze heerlijke eigengemaakte leverworst. Ook in Roden is er ruimte voor live muziek en optredens, modeshows en meer. Je vind ons in de zeer toepasselijke proeftuin. En als dit alles niet lekker genoeg is, de jaarbeurs Roden houd ook de heuse jaarlijkse finale van Miss Noord Nederland.

Meer informatie vind je op https://jaarbeursroden.nl

We hopen je te mogen ontmoeten op één van deze beursen. Het herfstweer is ingetreden, maar wij staan lekker droog, net als onze worsten eigenlijk; de lekkerste droge worsten.

 

3 antwoorden
 1. Willem v.d.Langenberg
  Willem v.d.Langenberg zegt:

  Ik kocht op de 50 plusbeurs in Utrecht U leverworst. Ik moet zeggen dat die voortreffelijk smaakt.
  Heb geen spijt van mijn aankoop.

  Met vriendelijke groet,

 2. Martin
  Martin zegt:

  Ik heb vandaag in Hardenberg droge worst gekocht “ heerlijk “
  Kan ik niet bestellen en per post ontvangen ?

  Graag een reactie

Reacties zijn gesloten.