De lekkerste droge worst vind je dit weekend ook op de lentemarkt in de vesting Bourtange

Slagerij Hofman met droge worst en leverworst op de lentemarkt in vesting Bourtange

Dit weekend kun je ons natuurlijk vinden in de slagerij in Winschoten en in Groningen of in onze speciale ‘of je worst lust winkel in de Hooge Meeren in Hoogezand. Wil je er echter op uit trekken dit weekend dan hoef je het ook niet zonder ons te doen. De Vesting in Bourtange organiseert haar heerlijke voorjaarsmarkt, vol bruisende activiteiten en een nostalgische lentemarkt in de vesting Bourtange. En wat is een nostalgische markt vol met de allerbeste streekproducten zonder allerlekkerste Groninger droge worst?!

Impressie van de lentemarkt in vesting Bourtange van 2016:

Juist en daarom kun je ons vinden voor de typische Groninger droge worst met kruidnagel, de metworst met knoflook, Spaanse kruiden en meer op deze lentemarkt in de vesting Bourtange, maar ook op de lentefair in Twente, want ook buiten de provincie weten ze echt wel wat lekker is wanneer ze het eenmaal geproefd hebben. Ook onze leverworsten zijn populair bij boeren, burgers en buitenlui; heerlijk wat een motivatie geeft dat mooie weer om erop uit te trekken met verse worst uit eigen worstenmakerij in Winschoten. We zijn er trots op dat we deze kwaliteit steeds weer stabiel kunnen voorschotelen aan de smulpapen en lekker-eters van Stad en ommelaand. Met een metworst in de hand, door het hele land!

We zijn er trots op dat we deze kwaliteit steeds weer stabiel kunnen voorschotelen aan de smulpapen en lekker-eters van Stad en ommelaand

Je herkent onze leverworsten aan de verpakking met ons eigen logo.

Al onze worsten zelf gemaakt voor in de winkel en dus ook voor op de lentemarkt in de vesting Bourtange

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze worsten kun je ook bestellen via de website www.ofjeworstlust.eu en heb je plannen om te barbecuen (je bent gek als je het niet doet). Bestel dan nog even je barbecuepakket in onze webwinkel  Af te halen in Groningen, Hoogezand en Winschoten. Tot in de winkel of op de lentefair in vesting Bourtange.