GRATIS metworst bij online bestelling hapjesschaal van Hofman

Bestel vandaag op witte donderdag of morgen op Goede vrijdag een hapjesschaal in onze webwinkel en ontvang tijdens het afhalen een GRATIS droge worst naar keuze

Pasen staat weer voor de deur; ook in Winschoten, Hoogezand en Groningen komen we niet er niet onderuit, maar dat wil je ook helemaal niet met onze hapjesschalen! Deze dagen zijn natuurlijk volop gevuld met zoete broodjes, paasstol en natuurlijk heel veel paaseitjes. Maar hoe kun je Pasen feestelijk maken als je liever hartig snoept dan zoet? Kijk in dat geval eens naar een van onze rijkelijk gevulde hapjesschalen!

Goede Vrijdag
Maak van goede vrijdag bijvoorbeeld een extra goede vrijdag door het paasweekend af te trappen met onze ‘kip en rund’ hapjesschaal. De naam zegt het al: deze schaal heeft een verscheidenheid aan zowel kippenvlees als rundvlees. Ideaal voor bij de vrijdagmiddagborrel met collega’s, of juist thuis weg van de werkvloer.

Paasbrunch
Of maak de paasbrunch op zondag een beetje feestelijker met onze ‘lekker luxe’ hapjesschaal. Met deze schaal hoeven jij en je kinderen niet de tuin in om te zoeken naar eieren, deze liggen goed gevuld tussen verschillende vleessoorten voor klein en groot.

Dit jaar niet ellenlang zoeken naar verstopte eieren; je vind ze gewoon en goed gevuld op de hapjesschalen van Hofman

Paasvuur
En ook voor het paasvuur waar je met je vrienden bent hebben we ook een geschikte schaal. Neem bijvoorbeeld de ‘gewoon lekker’ hapjesschaal. Of je deze nu uitdeelt bij het vuur of liever exclusief houdt voor je gasten binnenshuis, geen gedoe bij deze schaal die een grote verscheidenheid aan vlees heeft. Gewoon op tafel zetten met wat drankjes erbij en je kunt heerlijk nagenieten zonder eerst de keuken in te hoeven.

Bespaar jezelf de tijd en de moeite, door ons een geschikte hapjesschaal te laten bereiden voor jou en je gasten. Met keuze uit drie verschillende schalen zit er gegarandeerd een geschikte keuze voor jou en familie bij.

Afhalen in Winschoten, Hoogezand en Groningen
Het bestellen van een hapjesschaal kan makkelijk en snel door te bellen of gewoon te klikken op deze link. U kunt de schaal dan bij ons ophalen in een van onze vestigingen in Winschoten, Hoogezand en Groningen

Maak Pasen tot iets om extra van te smullen met hapjesschalen van Sagerij Hofman. Wie vandaag 29 maart of morgen, goede vrijdag, op 30 maart een hapjesschaal besteld in onze webwinkel, ontvangt bij het afhalen een gratis metworst. Denk eraan; ook alle hapjesschalen voor paasmaandag moeten zaterdag worden afgehaald!

 

P.s. Ook als je van plan bent om te gourmetten kun je bij ons terecht voor diverse gourmetschotel.