Nooit meer door het natte weer voor een droge worst?!

Droge worst vanuit de luie stoel

Voor de lekkerste Groninger droge worst kom je bij Slagerij Hofman in Winschoten of Groningen of bij onze satellietwinkel “Of je worst lust?!” in Hoogezand. Dat is geen onbekend gegeven, zo getuige jullie blijde gezichten die we steevast tegemoet mogen zien.

Je gaat er dan ook waarde aan hechten.

Die mensen die hun bezoek aan onze worstenwinkel in Hoogezand of de slagerij in winkelcentrum ’t Rondt of Lewenborg hebben opgenomen in hun standaard routine op welke dag van de week dan ook. Een vriendelijk gesprek, een broodje hamburger of broodje beenham in de loop terwijl wij je droge worsten verzamelen en je dag is compleet. Natuurlijk ben je van harte welkom, maar wat veel mensen nog niet weten is dat je onze worsten ook gemakkelijk online kan bestellen.

Volgens onze vaste lage prijs van 5 metworsten voor 10 euro kun je zelf je aantallen en favoriete smaken droge worst samenstellen. Dat kan op de website van www.ofjeworstlust.eu, maar ook via www.slagerijhofman.nl kom je altijd op de juiste plek terecht. Zodra je bestelling binnen is zullen we deze voor je verpakken en opsturen. Zo hoef je nooit meer de deur uit voor je favoriete doge worst uit Groningen.

Check het snel op www.ofjeworstlust.eu. Zo hoef je het, ook op die koude dagen die je toch al liever niet de deur uit ging, toch niet zonder je favoriete Groninger metworst te stellen. Uiteraard mag je nog steeds onze winkel in Winschoten, Hoogezand of Groningen binnenschieten, dan hoef je het ook niet zonder je broodje beenhaam en ene vriendelijk gezicht te doen, voor al die andere gevallen; www.ofjeworstlust.eu

1 antwoord
  1. Margreeth
    Margreeth zegt:

    Ik woon in Groningen en logeer af en toe in Kolham. Boodschappen doen in de Hoge Meeren hoort erbij. Afgelopen zaterdag hebben we de snert-soepzooi geproeft en…wat was dat dat een lekker soepzooitje. Heb sinds de dood van een vriendin niet meer zo’n lekkere snert gehad. Petje af! Er zat bijna nog meer vlees dan soep in. FANTASTISCHE ERWTENSOEP DUS! Hoop dat ik gauw weer bij jullie kom. Lees trouwens dat jullie ook in Groningen een vestiging hebben? Vanaf mijn adres wel een stuk fietsen, maar dat heb ik er voor over. Jammie jammie. Jammer dat de liter snert zo snel op was!!

Reacties zijn gesloten.