Verwarm de kolen, vul de ijsblokzakjes en nodig je vrienden uit

Barbecue party time!

Verwarm de kolen, vul de ijsblokzakjes en nodig je vrienden uit. Het barbecue seizoen is los en dat betekent dat je bij Slagerij Hofman moet zijn om je barbecue party samen te stellen. Het lekkerste vlees in vijf verschillende soorten barbecue pakketten bestel je gemakkelijk online. En alles wordt supervers bereid, daar kun je bij Hofman van op aan!

Ook een kinderpakket behoort tot de mogelijkheden en ook kun je eenvoudig extra vlees per stuk bijbestellen omdat je graag wilt voorzien in voldoende vegetarische burgers voor je gasten of omdat je die spare-ribs van ons nu eenmaal zo verrukkelijk vind.

klik aan en bestel! Het is ons vak om jouw barbecue party zo zorgeloos  en lekker als mogelijk te maken

Je bbq pakket maak je met enkele klikken compleet met stokbrood, kruidenboter, salades, sauzen en vers fruit. En wil je bestek, stokbroodsnijder, statafels, een barbecue of zelfs bediening inclusief; klik aan en bestel! Het is ons vak om jouw barbecue party zo zorgeloos  en lekker als mogelijk te maken. Je smulfestijn begint op www.slagerijhofman.nl. Afhalen kan in Winschoten, Hoogezand of Groningen. Bezorgen is ook mogelijk in overleg, maar je mag ook gewoon bij ons langskomen in de winkel voor een praatje en een plakje worst.

En oh ja, vergeet niet een hapjesschaal mee te bestellen of gewoon vijf Groninger metworsten voor een tientje om je barbecue party compleet te maken!

Een van de vijf pakketten; bij Slagerij Hofman weet je wat je eet!