Klik ‘m aan; Groninger metworst van de echte Grunneger Vleesluu

Bestel nu de lekkerste metworst online op Slagerijhofman.nl

De droge worst productie in onze ambachtelijke worstenmakerij loopt als een tierelier. Met veel zorg en aandacht zoals je dat mag verwachten van het slagersvak, worden de verschillende soorten Groninger droge worst op de juiste smaak gebracht met de juiste ingrediënten. Het mooiste is nog; je bestelt onze Groninger metworst nu ook eenvoudig online! Met onze vaste lage prijs aanbieding kies je vijf metworsten voor maar 10 Euro.

In heel de provincie wordt onze Groninger metworst geroemd; iets waar we erg trots op zijn. Vaak proeven mensen ervan op een markt om vervolgens de weg naar onze winkel te vinden. De smaak overtuigd en zo hoort het ook.

We hebben vijf verschillende soorten Groninger droge worst:

Tikaan worst. Deze droge worst bestellen gaat met enige moed gepaard. De spaanse kruiden zorgen voor een unieke, heerlijke en lichte pittige smaak die je smaakpapillen zeker even aantikt.

Groninger metworst. Deze Groninger droge worst is de meest authentieke en smaakvolle metworst met kruidnagel verkrijgbaar.

Cowboy metworst. ook Groningers houden van knoflook. de Cowboy worst heeft er het nodige van. Overheerlijk die typische smaak van knoflook met kwalitatief vlees. Een Groninger metworst voor als je even geen date hebt.

Peper worst. De peperworst is voorzien van, juist; peper. De typische smaak van Groninger metworst met een pittige byte. Deze worst laat zich goed combineren met een goed glas dra… eh drinken.

Hans Frans Worst. Wil je jouw smaakpapillen echt eens een uitdaging bieden, ga dan eens voor ons Hans Frans worst. Een beetje van Hans en een beetje van Frans, offerwijl; knoflook en peperkorrel. De Groninger droge worst die je moet hebben geprobeerd anders heb je niet geleefd…

Het mooiste van dit alles is dat je ze allemaal in een keer kunt bestellen. Ze worden dan per potsnaar je verstuurd. Gewoon eenvoudig via onze webshop. Wat zei je? Of je worst lust?!