Probeer de Winterse stampotten van Hofman!

Slagerij Hofman omarmt de ‘Hollandsche winter’ en zoals je van ons gewend bent bereiden wij dan ook dagvers de meest verrukkelijke verse warme winterhappen. Met als regelrechte hardloper de snert, vinden veel Groningers ook de weg naar onze winkels voor overheerlijke stampotten. Zo maken ze het tegenwoordig niet meer!

Snel en gemakkelijk, maar toch goed en vertrouwd

Boerenkool, zuurkool, hutspot en meer. lekker met spekjes en een goede worst. Geen zin om te koken na een dagje winterweer, maar wel gewoon een lekker en gezond potje eten op tafel zetten? Dat kan met de stampotten van Hofman. Snel en gemakkelijk, maar toch goed en vertrouwd. Uiteraard hoort daar ook een goed stukje vlees bij en als je zelf geen voorkeur hebt, kun je ons ook altijd vragen; want wij weten wel wat lekker is.

Ook salades vind je bij ons in de vitrine, maar de stampot en snert moet je echt geprobeerd hebben. En wist je ook dat we een heuse stampotservice hebben? Heerlijk origineel voor bijvoorbeeld een bedrijfsdiner of verenigingsavond met verschillende soorten stamppot met een lekker stukje vlees erbij. Voordragen hierover kun je ons bellen, mailen naar info@slagerijhofman.nl of kom gewoon langs in de winkel. Dan heb je meteen een voorproefje.