Nieuw: Zalmsalade en Hapjesschaal Kip/Rund

December staat voor de deur. Misschien heb je al een pakjesavond gepland met de familie om Sinterklaas te vieren en waarschijnlijk hebben jullie al een WhatsApp groep gemaakt om te beslissen waar en wanneer jullie kerst vieren. Die vragen kunnen we voor jullie niet beantwoorden, maar we kunnen wel de vraag voor jullie beantwoorden die luidt; “Wat zullen we eten?”

Zoals je van Slagerij Hofman gewend bent, kun je bij ons terecht; gourmetschotel kopen om te gourmetten met kerst; saladeschotel bestellen, hapjesschaal bestellen om van ieder samenzijn de lekkerste te maken enzovoort. Dit jaar hebben we extra goed naar onze klanten geluisterd en je kunt nu zowel een nieuwe saladeschotel bestellen als luxe hapjes.

Luxe hapjes kip/rund
Naast onze traditionele koude hapjes bestellen, kun je nu ook luxe hapjes bestellen. Deze schotel bestaat uit veel kip- en rundvlees en daarmee zet je echt uiterst appetijtelijke en feestelijke hapjes voor je bezoek op tafel. Ook ideaal geschikt voor als je verjaardag hapjes bestellen wilt.

Zalmsalade
Lekker is dat he. dat je nog voordat de gourmetset is opgewarmd alvast een beetje salade kunt verorberen. Onze rundvlees- en huzarensalade vallen al jaren goed in de smaak, maar we voegen er graag nog eentje aan toe. Een verrukkelijke zalmsalade siert ons assortiment en wellicht binnenkort jouw bord. We hebben deze salades in twee varianten. Belegd met fruit of belegd met verse vis om geheel in stijl en smaak te blijven. Alle ingrediënten zijn optimaal vers.

Probeer het eens uit; het is werkelijk heerlijk. Met de gourmetschotels, salades en hapjesschalen van Slagerij Hofman maak je van ieder avondje een feestelijke gebeurtenis. Momenteel ligt onze nieuwe folder, wederom ontworpen door 321Media, bij de drukker met daarin ook onze nieuwe luxe hapjes en zalmsalade. Wil je niet wachten op de folder, bestel dan alvast online in onze webwinkel.