Slagerij Hofman opent vestiging in winkelcentrum Hoogezand

Slagerij Hofman opende onlangs een satellietvestiging in het overdekte winkelcentrum de Hoge Meeren in Hoogezand. Onder onze typerende slogan ‘Of je worst lust’ kun je er de alom bekende Groningse metworsten, leverworsten en brunswicker kopen, maar ook onze overheerlijke hapjesschalen, gourmetschotels en salades afhalen. Deze zijn eenvoudig te bestellen op www.slagerijhofman.nl. Bij de vestigingen vind je ook handige folders hiervoor. De vestiging is nu ruim twee weken open en ontvangt veel bijzonder positieve reacties. De inwoners van Hoogezand zijn verheugd met een Groninger specialiteiten winkel.

 

“behalve het brood is alles zelfgemaakt door Slagerij Hofman”

We zijn erg blij dat we nu ook een vestiging hebben halverwege onze twee locaties in Groningen en Winschoten. Op deze manier maken we het een stuk gemakkelijker voor de vele verknochte bezoekers op de diverse markten om ook van onze worsten te smullen als er even geen markt is. In de Hoge Meeren staan we gewoon voor je klaar. Chantal heet je hartelijk welkom en van ook Klaas mag je altijd even proeven. Kelly maakt het team compleet en natuurlijk kun je ook de slagersbroers Hofman zelf er eens treffen.

img_7920

Dan komt er een man de slagerij binnen. De beste man zou een worstenkenner blijken, maar ook Chantal weet haar klandizie goed te peilen en stelt ten overstaan van de man die voor het eerst de winkel binnenkomt dat ze hem inschat als meer van de leverworst dan van de metworst. Ze blijkt gelijk te hebben tot waardering van de klant die vraagt; “Zijn dit zelfgemaakte worsten”, terwijl hij zich tegoed doet aan een stukje leverworst van het mes. Chantal antwoord vol trots: “behalve het brood is alles zelfgemaakt door Slagerij Hofman”. De man maakt zijn complimenten over hoe zij omgaan met de mate van grofheid van het gort in onze leverworst. “Lekker”, zo concludeert de kenner.

img_7905

img_7904

img_7915

img_7922Chantal is erg begaan met de producten van Slagerij Hofman en is duidelijk op haar plek. Ze denkt voortdurend actief mee hoe de winkel nog beter kan worden ingericht voor de bezoeker. Klaas geeft ondertussen toe aan het meest nostalgisch beeld dat je bij een slagerij kent en vraagt enkele kinderen; ”Willen jullie een plakje worst?” Nog voor ze antwoorden strekken twee kinderarmen zich uit, een heerlijk beeld. Dat vind ook een ouder echtpaar die vanaf een meter of twee daar achter notie nemen terwijl genietend van een kommetje zelfgemaakte snert, natuurlijk rijkelijk gevuld met vleeswaren die erin horen. Dan verschijnen aan de balie twee meiden die wel een kippenpoot lusten of een broodje hamburger en weer twee andere vrouwen proberen blind te proeven welke nu de Tik ‘m aan worst is en welke de Hans worst.

img_7916

img_7909

Het is nu al een prachtig straatbeeld zo een conceptwinkel voor specifieke kwaliteitsproducten waarbij de klant zoveel mogelijk betrokken wordt. Het is een stukje van vroeger en een stukje van een moderne traiteur ineen; een letterlijk en figuurlijk heerlijke combinatie waarvan we hopen dat ze nog lang zal bestaan. Alles is zoals gezegd huisgemaakt behalve het brood en we hebben dan ook een eigen worstenmakerij en ook alle hapjesschalen en gourmetschotels maken we vers klaar. Bestel altijd even een dag van te voren zodat we je bestelling op tijd bereid hebben en klaar om af te halen.

Kom gerust langs in de Hooge Meeren dan vragen we ook jou… Of je worst lust?!

img_7910

img_7917

img_7918

img_7912

img_7914

img_7919