Slagerij Hofman bezorgt nu ook in Delfzijl en Appingedam

Verjaardag hapjes bestellen? Natuurlijk bij Slagerij Hofman

Vanaf heden kun je jouw hapjesschaal bestellen op www.slagerijhofman.nl en laten bezorgen in Delfzijl, Holwierde of Appingedam. Dat geldt natuurlijk ook voor onze Groninger droge worsten die je erbij besteld, salades en gourmetschotels. Woon je in een aanliggende plaats en wil je ook jouw favoriete worst aan de deur afgeleverd hebben, neem dan even contact met ons op.

gorumetschotels, salades en hapjesschalen slagrij hofman groningen en winschoten

 

Worstenmakerij
Met inmiddels drie vestigingen in de provincie bedienen we vrijwel heel Groningen van onze kenmerkende Groninger droge worsten. We zien echter ook een sterke toename in de afname van onze Groninger leverworst, kipgrillworst en brunswicker. We genieten er enorm van dat de Groninger onze worsten heeft omarmd. Voor velen zal het wellicht melig klinken, maar dat is altijd onze droom geweest, een passie waar wij met onze eigen worstenmakerij naar toe hebben gestreefd, elke dag opnieuw. En jullie proeven het verschil!

Wablief? Of je worst lust?!

grillworst-kaas500x500-6bz0vw7u9r75w4gg1i3kuiwpqb5f7cgdjeaim0ba31m

Uitverkocht
Op de Zuidlaardermarkt waren we helemaal leeg verkocht ook al hadden we na vorig jaar al meer meegenomen en ook nog eens extra laten aanbrengen halverwege de middag. Echt een groot succes dus. We hebben net een nieuwe vestiging geopend in winkelcentrum de Hoge Meeren in Hoogezand, maar het afhaalpunt in Delfzijl is er echter niet meer. In plaats daarvan bezorgen we nu dus aan huis in Delfzijl en omstreken. Hapjes bestellen doe je eenvoudig op slagerijhofman.nl en vervolgens brengen wij de hapjes aan huis. Geef het wel even expliciet aan bij je bestelling en vul altijd even je telefoonnummer in zodat we contact op kunnen nemen. Zo weet je zeker dat we nooit uitverkocht zijn voor jou. Direct bellen voor je bestelling mag natuurlijk ook!

Hapjesschalen Groningen
Lekkere koude hapjes bestellen doe je dus bij Slagerij Hofman; onze verjaardag hapjesschalen bestellen is altijd een goede keus en vooral lekker voor iedere gelegenheid. je kunt kiezen uit ‘gewoon lekker’ en ‘lekker luxe’ en desgewenst leveren we maatwerk. Neem hiervoor even contact met ons op. Bestel er een salade bij of een heuse gourmetschotel; een absolute aanrader. Wat zei je? Vanaf nu kun je gewoon vanuit je luie stoel je hapjesschaal bestellen. We onderzoeken de mogelijkheden om ook verder door de provincie bezorgservice aan te bieden en houden jullie op de hoogte. Wablief? Of je worst lust?! 😉

hapjes-lekker-luxe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fijn weekend!