Hapjesschaal bestellen in Groningen, Winschoten of Delfzijl?

Heerlijk huisgemaakte hapjesschalen bestellen

Wie zin heeft aan gezelligheid heeft groot kans ook zin te hebben in een borrel. En zoals iedereen wel weet is er geen borrel compleet zonder borrelhapjes. Een lekker stukje Groninger droge worst of een plakje Groninger leverworst en wat te denken van lekkere grillworst kaas? Het water loop me al in de mond…

Hapjes bestellen of hapjes aan huis
Koude hapjes bestellen, borrelhapjes bestellen en hapjesschalen bestellen doe je natuurlijk bij Slagerij Hofman. Misschien heb je wel een verjaardag en wil je verjaardag hapjes bestellen? Bij ons kun je de lekkerste hapjes bestellen in de provincie. Af te halen bij een van onze locaties in Winschoten, Groningen en Delfzijl. Hapjes aan huis? Dat kan ook! Bel ons even op voor de mogelijkheden op 050-5410010 (Groningen) of 0597-431610 (Winschoten).

Handig combineren
Wanneer je onze luxe hapjes bestellen wilt, dan mag je daar voldoende lekkernijen in vinden voor 6, 10 of 15 personen. Dat kun je eenvoudig aangeven bij ons in de webwinkel. Heb je een feestje voor 25 mensen, dan kun je de schalen combineren en neem je er eentje van 15 en eentje van 10 personen. Zo simpel is het. Je kunt kiezen uit twee varianten; de gewoon lekker hapjesschaal en de lekker luxe hapjesschaal. Dit zijn de beste, de lekkerste en meest verrukkelijke hapjesschalen in Groningen!

Alle worst is door onszelf gemaakt… natuurlijk

Hapjesschaal lekker gewoon
De gewoon lekker hapjesschaal bestellen? Dit zijn allemaal koude hapjes. Hierop vind je cowboyvlees, ham met asperge, snijworst met uitjes, Groninger droge worst, lange jan, Zeeuws spek, kaas, Groninger leverworst, grillworst en grillworst kaas.

Hapjesschaal lekker luxe
Luxe hapjes bestellen? Met onze luxe hapjesschaal kun je de volgende borrelhapjes bestellen. Gevulde tomaatjes, snijworst met roomkaas, ham met monchou, gevulde eieren, kipstokjes, Groninger leverworst, cowboyvlees, grillworst, Groninger droge worst, lange jan en kaas! Hapjesschalen bestellen was nog nooit zo lekker makkelijk in onze webwinkel en bovendien voor een goede prijs!

Huisgemaakt
Vind je alles zo lekker en kun je maar moeilijk kiezen, dan kun je ook de schalen combineren. Bijvoorbeeld van ieder eentje nemen voor 6, 10 of 15 personen. Dat is afhankelijk van hoe groot de gezelligheid is en hoe graag ze luxe hapjes eten. Wij zorgen in ieder geval dat ze er goed van zullen smullen. De Groninger metworst is natuurlijk onze eigen Groninger droge worst en ook de Groninger leverworst is een aanrader. Alle worst is door onszelf gemaakt zoals je wel van ons had verwacht. Dat is supervers en superlekker. Koude hapjes bestellen, borrelhapjes bestellen en hapjesschaal bestellen; we maken het allemaal graag voor je klaar. Ben je te laat en wil je meteen verjaardag hapjes bestellen en afhalen, bel ons dan even.

[button style=”btn-primary” url=”https://slagerijhofman.nl/shop-bestel-uw-vlees-online/” size=”” block=”false” target=”_self”]BESTEL JE HAPJES METEEN IN DE WEBWINKEL [/button]

 

hapjesschaal slagerij hofman winschoten leeuwenborg groningen