Wat maak je me nou? Een worst uit eigen makerij!

Als je ‘even naar de slager gaat’, denk je waarschijnlijk niet veel verder dan het pond gehakt, de karbonades uit de aanbieding en die drie droge worsten die je wilt gaan halen. Dat hoeft ook niet, maar laat ons je eens
iets meer vertellen over wat er nu aan vooraf gaat. Als slager genieten we van een lach over de toonbank, maar dat is slechts de beloning die we mogen
ontvangen. Het echte werk, onze passie ligt bij het vak; een goed behandeld stukje vlees, kwalitatieve worst met een perfecte mix van kruidnagel en natuurlijk dat wat we niet verklappen om die worst te draaien waar je zo dol op bent. Onophoudelijk hebben we de afgelopen jaren onze worsten verbeterd en we zijn echt heel trots dat dit afspiegeling vind in de provincie en zelfs daarbuiten.

Dat onze worst in Groningen enorme furore maakt onder het mom van ‘Of je worst lust?!’ is dan ook niet zo’n geheim meer; dat gaat gewoon bijna letterlijk van mond tot mond. Het is geen uitzondering meer om op de markt uitverkocht te zijn en deze week nog ontvingen wij een bericht op Facebook van iemand die eigenlijk helemaal geen leverworst lust, maar die na het
proeven op de markt in Borger helemaal om was.

Toch denken wij dat het nog beter kan, maar op dit niveau vergt dat letterlijk een eigen worstmakerij. Daar kunnen we onder de hoogste hygiënische eisen werken met de beste producten. Zo zijn we nu bezig met de
inkoop van varkensvlees uitsluitend uit de regio en die het keurmerk ‘beter leven’ dragen. Wie denkt dat slagers geen dierenvrienden zijn heeft het
goed mis, maar daarover misschien later meer. Voor jou, die enkel denk aan de karbonades voor die dag hoef je alleen onthouden dat het gewoon een gezonder stukje vlees is van een dier dat minder met antibiotica in
aanraking is geweest. Omdat dit echt belangrijk is voor de hele keten van zowel dier, slager als consument; komen we ook hier nog eens uitgebreid op
terug.

Een eigen worstmakerij; jongens toch. Voor de meesten is het wellicht een simpel gegeven, maar voor ons is het een droom die uitkomt!

Wil je dit met ons vieren, bestel dan nu een hapjes- of gourmetschaal via onze website;
doen wij er een gratis droge worst bij.

 

bestellen-button-hofman