Een slag in ’t Rond

Uitbreiding wagenpark en verbouwing ’t Rond te Winschoten

Terwijl de verbouwing in winkelcentrum ’t Rond in Winschoten vordert, werken wij ons ook een slag in de rondte. Zo bedienen we onze klanten ook terwijl we gesloten zijn in de regio Winschoten en omstreken. We komen namelijk gewoon het beste stukje vlees bij de mensen thuis brengen. Met een gratis droge worst overigens wanneer je online bijvoorbeeld een hapjesschaal of gourmetschaal besteld.

Lidl adverteert al jaren met de slogan “de beste in groente en fruit”, maar voor de vleeswaren ga je naar Hofman

Omdat we ook de nodige markten blijven bestieren her en der, was er geen ontkomen aan; ons wagenpark is uitgebreid. Wat een mooi gezicht joh! Volledig bestickerd in onze huisstijl zoals je die ook terug vind in onze folders en op de website. Rijden we straks ook bij jou voor? Online bestellen kan gemakkelijk en snel Binnenkort nog veel gemakkelijker; daarover later meer.

nieuwe auto voor slagerij hofman - dik doun in toene en of je worst lust

Dan nog even weer over die verbouwing. Voor wie het nog niet weet namelijk; wij gaan verhuizen! Maar wees gerust, ver weg gaan we niet. We blijven onder het dak van ’t Rond, maar omdat de Lidl wat meer ruimte nodig heeft, hebben wij de kans gegrepen om ook een stapje voorwaarts te maken. De Lidl adverteert al jaren met de slogan “de beste in groente en fruit”, maar voor de vleeswaren ga je naar Hofman.

Hieronder wat foto’s van de vorderingen in de verbouwing. Er is nog veel te doen, maar de slagerij wordt dan ook geheel vernieuwd. Volgende week gaan ze tegelen en ik kan je verklappen daar gaan aardig wat tegeltjes in. Naar verluid een klusje van zeker twee weken!  Spannend dus en we houden je op de hoogte!
Verbouwing Lidl en Slagerij Hofman t' Rond Winschoten

Verbouwing Lidl en Slagerij Hofman t' Rond Winschoten

Verbouwing Lidl en Slagerij Hofman t' Rond Winschoten

Verbouwing Lidl en Slagerij Hofman t' Rond Winschoten

Verbouwing Lidl en Slagerij Hofman t' Rond Winschoten

Verbouwing Lidl en Slagerij Hofman t' Rond Winschoten