Een gratis Groninger droge worst bij iedere online bestelling

drogeworst-slagerijhofmanVan 3 oktober tot 1 november zal onze locatie in Winschoten gesloten zijn in verband met de verbouwing. Het beloofd iets moois te worden dat we er voor terug krijgen en we zijn nu al benieuwd wat u ervan zult vinden.

Nu met gratis droge worst bij iedere bestelling

Tot die tijd kunt ons niet bezoeken in Winschoten, maar dat hoeft niet te betekenen dat u de lekkerste worst en uw favoriete hapjes of gourmetschalen moet missen. Deze kunt u namelijk ook gemakkelijk en snel bij ons op de website bestellen.

Gedurende de verbouwing zal ik vanuit de slagerij van mijn broer Rene Hofman in Leeuwenborg te Groningen de hakmes ter hand nemen. U kunt er dus van op aan dat u dezelfde kwaliteit krijgt. Het is ook wel eens weer leuk om zij aan zij als broers te werken.

lekkerluxe-schotel-hofmanWanneer u vandaag bestelt wordt uw hapjesschaal en/of gourmetschaal morgen bezorgd. In Winschoten doen we dat gratis. Omringende plaatsen in de gemeente Oldambt bezorgen we tegen een kleine vergoeding. Bij iedere bestelling ontvangt u deze maand een GRATIS Groninger droge worst uit onze eigen worstenmakerij. We zouden het u niet aan willen doen dat u zonder zou moeten doen.

2 antwoorden
 1. S.de Vries
  S.de Vries zegt:

  Beste,
  We hebben onlangs uw leverworst geproefd en vonden deze uitzonderlijk lekker. We zouden deze graag bestellen maar hebben van Gerben begrepen dat dit niet mogelijk is vanwege temperatuur. Gezien wij in Soest wonen is ophalen niet direct een optie. Wanneer komt u bij ons in de buurt.

  Mvg.S.de Vries
  Haverweerd 185
  3762BG Soest
  0356011627

 2. S.de Vries
  S.de Vries zegt:

  Beste,
  We hebben onlangs uw leverworst geproefd en vonden deze uitzonderlijk lekker. We zouden deze graag bestellen maar hebben van Gerben begrepen dat dit niet mogelijk is vanwege temperatuur. Gezien wij in Soest wonen is ophalen niet direct een optie. Wanneer komt u bij ons in de buurt.

  Mvg.S.de Vries
  Haverweerd 185
  3762BG Soest
  0356011627

Reacties zijn gesloten.