Echte ambachtslieden met passie voor het vak

Andre en René vervullen al ruim 30 jaar het ambt als slager. Dit doen de gebroeders met veel enthousiasme en liefde en gecombineerd met de opgedane kennis en ervaring maken ze de lekkerste vleessoorten, barbecueschotels, salades, buffetten en worsten voor u.

De gebroeders andre en rene hofman zitten al ruim 30 jaar in het slagersvak

Wij zien het slagersvak als moderne ambacht met vooral kwaliteit voorop. We zijn graag vernieuwend, maar ook wel weer met een vleugje nostalgie; zo vind u bij ons nog handgeknoopte rollades en ook diverse streekproducten. We werken milieu- en dierbewust en hebben respect voor het product. Zo bent u verzekerd van een verantwoord stukje vlees. Dit zie u terug in de service en mogelijkheden, maar merk u vooral op je bord. Vers, verrassend smaakvol en gewoon goed en lekker. Bijzonder trots zijn we op onze eigen worstenmakerij die iedere Groninger en daarbuiten al jaren voorziet van een Goeie Worst. Of het nu gaat om het gezellig tafelen thuis met vrienden of familie of een heerlijke barbecue of gourmet of een warm- en koud buffet, voor elk moment maken zij wat lekkers voor u klaar. Gevarieerd, lekker en verantwoord. “Tik ‘m aan!”

Waarom kiest u voor Slagerij Hofman?

  • Echte ambachtslieden met passie voor het vak
  • De allerbeste prijs-kwaliteitverhouding
  • De meest smaakvolle barbecueschotels
  • De lekkerste worst van ‘stad en ommelaand’
  • Verantwoord; Milieu- en dierbewust.
2 antwoorden

Reacties zijn gesloten.